homenieuwsdeze sitehifilightsmijn hifiwallpapergezochthifi-linkscontact

foldersmanualsservicedocvakbladenadvertentiesdesignaccessoiresgeluidsdragersvan alles

receiverversterkertunertapeplatenspelercd-spelerluidsprekerportablehifi-set

Mail

 

Lees s.v.p. eerst de veelgestelde vragen voordat u mailt naar het hifimuseum.

 

1. Kan ik apparatuur en folders aanbieden?

Indien u iets wilt aanbieden kunt u mailen. Het hifimuseum heeft nauwelijks budget; het grootste deel van de collectie bestaat uit schenkingen. Dus als u uit bent op een goede verkoopprijs kunt u beter naar een verkoopsite zoals Marktplaats gaan. Als u het leuk vindt dat uw toestel in het hifimuseum komt, neem dan gerust contact op. Omdat onze opslagruimte, tijd en budget beperkt zijn moeten er keuzes worden gemaakt; soms worden aanbieders van apparatuur, hoe vriendelijk ook bedoeld, om die reden door ons teleurgesteld. Dat vinden we heel vervelend, maar het kan soms niet anders.

 

2. Kan ik technische vragen stellen?

Het hifimuseum richt zich vooral op vormgeving en design; we repareren geen apparatuur. Voor serieuze restauratie van apparatuur verwijzen wij u graag naar www.audiosurvivors.nl. Uiteraard zijn er via Internet allerlei reparateurs te vinden.

 

3. Kan ik manuals / handleidingen bestellen?

Manuals en folders zijn nog niet systematisch gearchiveerd; het is op dit moment onmogelijk om uit de enorme stapels net dat document te halen dat u zoekt. Op Internet zijn veel sites te vinden die manuals / handleidingen aanbieden.

 

4. Kan ik wat kopen uit het hifimuseum?

In principe is niets te koop uit het hifimuseum. Het hifimuseum heeft geen commercieel belang. Voor vintage apparatuur verwijzen wij u graag naar www.audiosurvivors.nl. Voor accessoires e.d. kunt u bij een site als www.conrad.nl terecht.

 

5. Is het hifimuseum te bezoeken?

Het hifimuseum is alleen via de website te bezoeken. Als er een expositie is wordt dat vermeld bij nieuws.

 

6. Hoe lang duurt het voor ik antwoord krijg?

Omdat het hifimuseum een hobby is naast een drukke baan kan het soms even duren voordat er gereageerd wordt op de mail. Streven is de wachttijd niet langer te laten zijn dan een week.

 

7. Toch mailen naar het hifimuseum?

Klik op de enveloppe.